۱۵ تغییر کوچک برای فرار از روزمرگی و زندگی یکنواخت

همه انسان‌ها از یکنواختی، روزمرگی، تکرار و عدم تغییر و تحول خسته می‌شوند. برخی عادت به روزمرگی می‌کنند و با آن کنار می‌آیند ولی برخی دیگر از افراد دنبال فرار از آن هستند.

اما نکته مهم اینجا است که نیازی نیست برای فرار از روزمرگی و یکنواختی در زندگی، حتما تصمیم بزرگی بگیرید؛ دست به تغییرات بزرگی بزنید و دنبال یک تحول بزرگ باشید.

تغییرات ساده و کوچک در برخی عادت‌ها، برنامه‌ها، روال‌ها و سبک زندگی می‌تواند شما را شادتر، سرحال‌تر، پر انگیزه‌تر و پر انرژی‌تر کند تا به سوی تصمیم‌های بزرگ و متحول شدن‌های عظیم گام بردارید.

برای فرار از روزمرگی با تغییرات کوچک شروع کنید. برای مثال ۱۵ تغییر کوچک زیر می‌توانند تاثیرات زیادی روی زندگی یکنواخت شما داشته باشند:

۱۵ تغییر ساده با تاثیر شگفت‌انگیز

۱- صبح‌ها زودتر از خواب بیدار شوید و کمی ورزش یا مدیتیشن کنید؛ حتی برای چند دقیقه و اندک!

۲- هر روز صبح یک هدف یا کار جذاب برای خودتان انتخاب کنید؛ مثلا پختن یک غذا، دیدن یک دوست، خواندن یک کتاب، تماشای یک فیلم. هر روز یک هدفی که شما را شادتر کند.

۳- صبحانه‌های مقوی، کامل و متفاوتی بخورید. شاید تا امروز صبحانه می‌خوردید ولی چه اشکالی دارد یک روز برای خوردن کله‌پاچه از خانه بیرون بزنید.

۴- سراغ عادت‌های جدید بروید. مثلا، هر روز پس از پایان کار نیم ساعتی قدم بزنید یا در پارک نزدیک محل کارتان بنشینید و چیزی بخورید. می‌توانید کافی‌شاپ بروید و چند صفحه کتاب بخوانید.

۵- چیزهایی بنویسید. یک دفترچه یادداشت برای خودتان تهیه و در زمان و ساعت خاصی چیزهایی در آن یادداشت کنید. نوشتن یکی از روش‌های آرامش‌دهنده انسان است. مهم نیست چه چیزی می‌نویسید فقط بنویسید.

۶- دنبال یک کار خیر و عام المنفعه کوچک باشید. بسیاری از افراد روزمرگی خود را در انجمن‌های خیریه، کمک‌های مردمی، گروه‌های همیاری و خدمت به دیگران از بین می‌برند.

۷- مقدار بیشتری آب بنوشید. سعی کنید نوشیدنی‌هایی مانند دوغ و نوشابه را از زندگی خود حذف یا کمتر کنید و به جای آن آب بیشتری بنوشید تا حس بهتری بگیرید.

۸- هر روز خرید کنید اما نه برای خودتان. اگر همسایه‌ای دارید که ناتوان است؛ اگر مادر و خواهری دارید که شاید نیاز به کمک در خرید دارند؛ اگر باید همسرتان به‌زودی یک هدیه به آشناهای خود بدهد ولی وقت خرید ندارد …

۹- هر روز قدری پیاده‌روی کنید. پیاده‌روی معمولا در بعدازظهر و ساعت‌های پایانی روز معجزه می‌کند و از هر قرصی آرامش‌بخشی موثرتر است.

۱۰- کمتر سراغ تلویزیون و اسمارت‌فون و کامپیوتر بروید. می‌دانیم که کمی سخت است ولی برای شروع روزی نیم ساعت کمتر تلویزیون ببینید یا کم‌کم دین برخی کانال‌ها و سریال‌ها را کنار بگذارید. همین‌طور کمتر در شبکه‌های اجتماعی پرسه بزنید.

۱۱- گل پرورش دهید. گلدان بخرید و شروع به پرورش گل و گیاه کنید. نیازی به داشتن دانش یا مهارت خاصی ندارید فقط هر روز به آن‌ها رسیدگی و رشدشان را با چشم خود نظاره کنید.

۱۲- سراغ آلبوم‌های قدیمی، کشوها و چمدان‌های قدیمی بروید. گاهی گذشته می‌تواند سکوی پرتابی برای آینده باشد. وقتی یادتان می‌آید در گذشته چه بودید و چه کردید؛ بیشتر شکرگذار خدا خواهید بود.

۱۳- چند دقیقه با خدا صحبت کنید. حالا به شکل خواندن قرآن، خواندن دعاهای کوچک در مفاتیح الجنان یا صحیفه سجادیه یا اصلا راز و نیاز آرام و ته دلی!

۱۴- فهرستی از رویاها و آرزوهای خود تهیه کنید و جلوی چشم خود قرار دهید. هر روز می‌توانید این فهرست را جذاب‌تر و بهتر کنید یا درباره‌اش با دوستان و همسرتان صحبت کنید.

۱۵- در انتها، اگر خواب خوب و راحتی ندارید؛ با مراجعه به پزشک مشکل بی‌خوابی خود را یافته و رفع کنید. خواب خوب و عمیق کلید شروع یک صبح با نشاط و پر انرژی برای حرکت و تغییرات بعدی است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد

از دیدگاه شما متشکریم